Isnin, 15 Ogos 2011

^seperti yg dijanjikan^

Salam Ouls....
seperti yg dijanjikan n3 seterusnya...

skunk dh masuk pertengahan bln Ramadhan Al-Mubarak...
semoga ramadhan taun ni membawa keberkatan untuk semua umat Islam di muka bumi Allah ini....
Amin......

so tuk kali ni nk bercerite ape yerk....
ha....
skunk ni kan bln ramadhan so u ouls mestila sibuk memikirkan makanan ape yg besh tuk buke pose...
bg aku xla pening sgt sbb dok ngan my familykan...
so blik umah je dh ade menu nk dimasak...
my mum yg pk...
tp bile tbe saturday je my dearest husband dh mule la mengidam sesua2 tuk hidangan hari ahad kat umah my MIL....
so sunday is da day 4 me 2 cook k...

every sunday dlm kul 10 cam2 my husband akan bwk aku g kedai tuk bli brg...
ahad mggu pertama ari 2 my husband mengidam mkn begedil n bihun soto...
so 4 da desert aku wat murtabak megi k...

last sunday bleh plak die mntk aku masakkan nasi tomato...
so nk x nk kne wat jugak...
cuz 4 him everything i'll do....
syg punye pasal ma....
lauk die mcm biase la ayam masak merah n acar rampai k....
acar rampai ni 1st time k aku wat...
nasib baek jd k...

so 4 diz weekend bkn ari ahad k die mntk aku msk ari sab2 cuz jumaat kitorg blik umah my MIL so saturday knela masak...
my husband mntk nasi ayam...
4 me nasi ayam xla ssh mane pun....
jgn die mntk nasi arab ke atau yg pelik2 sdh...
dlm tgh pregnant 7+ month ni rsenye mmg seksa k nk masak....
x larat nk bwk bdn tp naseb baek my MIL bleh tlg ape yg patut...
tq so much mak...

so korang lyn la pix ni tuk jamu mate....
wajah kesayangan tuan punye blog k...

lg2 wajah ini budak tecit...
kadang2 bleh wat hati panas tgk kerenah die tp mummy still luv ini budak...
muahahaha....


2 pix kat atas ni wak2 my bro kawen ari 2...
so enough 4 today n3....
i'll be update later 4 ouls of u my dearest reader...
bubye....


0 comments:

Catat Ulasan

LinkWithin

Free Personal signatures - cool!

TEXTAREA_ID