Sabtu, 26 Mac 2011

^suke sgt^

salam ouls...
dh lame sgt aku x hapdet blog aku nikan...
bukan ape skunk ni mase yg plg aku x suke sgt...
dlm keadaan nause n vomit nie aku tersgtla memalaskan diri utk menghapdet ape shj dlm blog maupun fb....
bile pndg jew pc or my luvly netbook ni rase loya menjengah kat batang leher...
mcm2 rase wokey....
sgt tidak suke....

tp n3 nie bkn citer pasal 2 tp citer pasal hajat aku yg telah tertunai krn hadiah hari jadi aku yg ke 27 wokey...
sudah tue rasenye....
angka sudah mkn meningkat...
waaaaa....nangis air mate drh pun angka takkan trn....
ptg semalam aku dikejutkan oleh suami aku yg tersgt aku syg ni ngan hadiah hari jadi aku...
tp awal 7 hari dr tarikh sebenar dan jangkaan otak aku ni x mengharapkan pape pun...
but suprise present yg husband aku wat ni makin memwatkan aku bertambah2lah syg kat suami aku nie...
tp jgn slh anggap k selame nie pun aku syg die sesgt....
muahahaha....
x pyh la sebut hadiahnye kat sini....
biarkan jadi kenangan aku ngan husband aku jew....

2 my dearest husband thank u so much syg 4 da besday present....
i will lurve u forever n ever....;)



0 comments:

Catat Ulasan

LinkWithin

Free Personal signatures - cool!

TEXTAREA_ID