Jumaat, 18 Februari 2011

^hi ouls^

Salam Ouls....
wah...ghasenye dh lame sgt aku x mencoretkan sesua2 kat blog aku ni....
by da way xde benda sbnrnye nk citer kat sini cme sesaje nk menghapdet blog yg dh bersawang ni....
ni n3 ke 2 aku dlm tawun 2011 ni...
gle punye x hapdet aku ni kan....
pertengahan bln 2 br nk hapdet lg 1 n3 yg ntah ape2...
nak sajikan mate korang ngan gambar sikecit yg dh bessar ni n family aku jew....
rindu x ngan budak yg cute ni....
perasan gle mama budak nikan ckp anak die cute....
lantak korangla nk ckp ape...
anak I mmg cute (muntah hijau la korang)....
so ni pic terlatest daughter kesayangan I ni k...
tetibe plak ader selingan 1 pix tuan blog....
muahahaha....

Alma, Papa n Mummy (pgglan br utk aku dr Alma)

so skunk ni tuan punye blog plakz nk menunjukkan wajahnye yg dh lame x enterprem kat sini....
td korang dh muntah hijau skunk ni korang muntah darah plak tgk gambar aku ni.....
muahahaha....

ni muke org kate garang sbb ader la sumbody ckp muke aku ni muke x sym....
hahahaha....
senyum 2kan sedekah....
sowi bro....


ni muke hepi k...
n muke ni yg aku kne wat slalu....


me n kak niza yg mmg chumel...
muahaha...
mesti ko perasan lebey lepas ni kak....


muke aku lgk....
hahahaha...
lantak korang kalo x nk tgk ttp mate k n g main jejauh....
klah guys ni jew yg aku nk hapdet wat mase ni....

oppsss lupe plakz 1 more thin'....
spesel 2 my sis (kak balqis) n bro (abg is) yg mmg baik sgt kat aku...
TQ cuz byk tolong aku......


2 comments:

Eye_nee berkata...

Ye ke muka tak senyum..akk tgk muka kamu ni lembut jer....besar dah gula2 hati kamu tu yer sis..dah pandai posing2 bagai...

gUl@-gUl@ h@t!kU berkata...

ntah la kak...eryn x gheti bergmbr sgt sbb ern bkn jenis camwhore....hehehe....mmg dh bsr kak now nk dpt adik dh....

Catat Ulasan

LinkWithin

Free Personal signatures - cool!

TEXTAREA_ID