Khamis, 18 November 2010

^xtr@ v@cc!ne^

Salam....
hi ouls....
esok Alma ader 2nd dose vaccine hepatitis A...
n i2 last vaccine yg aku ngan husband aku amikkan tuk die...
so kalo nk tau vaksin ni tuk penyakit ape sila klik disini...
tp kalo Dr. ader suggest xtra vaccine lain mgkn aku ngan husband aku akan amikkan tuk die...
x kire la mahal mane pun aku xkan mengeluh cuz 2 utk anak aku gakkan...
n insyallah bkn anak aku yg ni jew kitorg amikkan xtra vaksin tp tuk anak2 yg akan dtg...
kitorg akan usahakan yg terbaek tuk diorg...

x kisahla kalo org ckp membazir ke, berlagak ke nk amik xtra vaccine 2 semua...
aku x kisah sbb yg cr duit kitorg n anak 2 pun kitorg yg punye...
terpulang pd msg2...
ikut korang lakan...
tp jgn plk nnt nk amik xtra vaccine mengeluh mahal la ape la...
ikut diri msg2 cuz xtra vaccine cme ader kat hospital n klinik swasta jew...
so kalo dh kate swasta 2 confirm n sure berbayar k...

n tuk aku plak, jmpe Dr. Norhanisah tuk wat PAPSMEAR...
kitorg berhasrat nk ade anak lg so dr info yg kitorg peroleh setiap ibu yg ingin menambah zuriat perlukan ujian ni...
so husband aku pun dh ckp srh amik skali ngan hari Alma amik injection....
cuz dh pergi tmpt yg same xkan nk 2 3 kali ulang alikkan...
so skunk ni aku tgh bersedia dr segi mentl n fizikal tuk wat ujian ni...
bkn tkt cme ade kerisauan sikit...
tkt ble nk terime keputusan jew nnt...
minta2 xde pape n aku sememangnye bleh menambah zuriat lagi...
so klah smpai sini jew sbb aku nk tdo n nk bgn pagi2 cuz Dr. panel Alma dh bgtau spy dtg awal sbb ptg sok die akan bercuti...



0 comments:

Catat Ulasan

LinkWithin

Free Personal signatures - cool!

TEXTAREA_ID