Rabu, 22 September 2010

~h@pdEt~

salam ouls....
dh lame gak aku tak hapdet blog aku ni kan?
sowilah cuz tak sempat lagi aku nk menghapdetkan....
skunk ni tgh bz skit maklumlah br start keje Isnin lepas so big boss bg keje, kenelah siapkan....
kang kalo tak siapkan risau plak menjunam plak pencapaian tahun ni....
lagipun tahun ni nk menaikkan semula pencapaian tahun lepas yg x seberape 2...
nk gak markah tggi skit...
jeles tgk org dpt markah tggi jd kenela usaha untuk dapatkan tp bkn dgn care dengki kat org k....

so kat sini nk hapdet pasal raye pun blom ader mood nk hapdet bebanyak lg...
lgpun kepala ni tgh fikir nk setelkan kerje jerk....
cuz dateline big boss aku bg smpai Jumaat kalo bleh semua settle...
taknaklah tangguh2...
nnt bertimpa plak keje...
lg pun Jumaat pg 2 aku mesti settlekan semua cuz ptg plak aku kene amik minit mesyuarat....
kalo jd pencatit minit ni tak bleh nk wat benda lain...
takut nnt yg dibincangkan lain yg aku tulis lain...
naye jerk nnt....

oklah setakat ni, ni ajer yg aku bleh hapdet...
jumpe lagi lain waktu...
bye....





0 comments:

Catat Ulasan

LinkWithin

Free Personal signatures - cool!

TEXTAREA_ID