Rabu, 8 September 2010

~dgr2~

Salam ouls...
korang semua ader dgr cite tak yg raye kemungkinan jatuh pada ari Khamis bersamaan ngan esok...wah kalo btl esok gle gelabah cuz mane sempat nk masak...kalo btl gakla confirm mlm ni bertungkus lumus nak menyiapkan segala juadah utk sok...naseb baik my mom's ni seorg yg cekap n pantas..kalo aku yg wat confirm pagi raye pun blom tn2 siap....hehehe...

skunk ni nak wat check list plak, tkt ader jerk yg tertinggal nnt...
1. kasut Alma - check
2. baju Alma - check
3. kuih raye - check
4. baju raye aku - check
5. baju melayu husband aku - blom check cuz ptg ni br nk g amik kat kedai...(terlupe plak naseb bek ader org tlg ingatkan kalo tak husband aku pkai bj taun lps jerk...sowi laling)
6. songkok - check (taun lepasnyer)
7. duit raye - check

lagi aper ye...kot ader yg tertinggal mati aku kene perli ngan husband aku nnt...laling ader pape lagi tak tertinggal...rase2 mcm ader jerk...arghhh...nnt2 jelah...confirm pagi raye br ingat...time 2 gelabah semcm la...jgn mare ye laling kalo b terlupe sesuatu....

klah aku chow dule...next n3 nntkan jerk...skunk ni azam br cuz template pun dh menepati citerase so blog akan dihapdet slaloo...kalo x hapdet gak bomkan jerk blog ni....hehehe....nntkan aku bersiaran lagi....

bye....

2 comments:

normie berkata...

duit raye tu ade lelebih.. pos sket yek.. hihi..

gUl@-gUl@ h@t!kU berkata...

masalahnye kak yg lelebih 2 la yg nnt habis...hahaha....

Catat Ulasan

LinkWithin

Free Personal signatures - cool!

TEXTAREA_ID