Khamis, 9 September 2010

~ari ni~

salam ouls...
ari ni aku masih lg bekerja...
korang nk tau npe sbb start mggu dpn aku cuti semggu...
sggh seronok....
beraye sakanlah aku taun ni....
cuz thn2 sblom ni aku cuti tak lame tp taun ni ntah npe nk cuti lme plak....

so n3 dgr2 aku 2 cme khabar angin jerk upenye...
jd berayelah kite esok....
n anak aku ari aku bwk skali g opis cuz my mom nk masak nnt dier kacau....
bkn aper kang termasuk dlm kuali ker aper ker tak ke menangis aku dibuatnye....
huh...kes naye jerk kang....
tak sggp aku...
baik aku bwk dier dr dier mengacau kat umah tu....

last skali nk ucap skali lagi selamat menyambut Aidilfitri kepada semua blogger2 atau sesiape ajer yg membace blog aku yg tak seberape ni....
yg nk blik kg tu berhati2 di jalan raya...
sampai jumpe lagi nnt...
blog ni akan dihapdet mengikut selera aku...
dan kemungkinan juga bile dh beraye sakan jd blog ni pun bercuti raye gak...
hehehe...
salam semua....





0 comments:

Catat Ulasan

LinkWithin

Free Personal signatures - cool!

TEXTAREA_ID