Selasa, 20 April 2010

~h@llu~

hai ouls...ari ni baru aku berkesempatan nk update sbb bz skit n di+ dgn dmm...Sabtu hari tu bz ngan kenduri nk g Umrah maklong aku...Ahad plak sibuk wat kenduri doa selamat sempena buffday aku n mama aku yg dh lame lepas serta suami aku yg dinaikkan pangkat..so alhamdulillah semua dh setel...then semalam dmm plak sbb malam yg maklong aku wat kenduri tu hujan lebat tak hagak...so bkn aku aje yg sakit tapi anak aku pun same..dmm kene gigit semut api...blh la plak meragam sampai bengkak2 kaki kene gigit..aku ckp jgn kuar umah nk gak hah tu kau kene gigit ngan semut padan muke...jadi smlm after aku ke klinik kene plak hantar si tecik tu pi panel papa dier...dptla ubat mandi, ubat sapu n ubat makan disamping enema sbb ssh nk poo-poo...aduyai...mcm2 hal...aku soh makan ko hentam tak mau bile aku dok lepak time tu le ko nk "atan"...letih aku dibuatnye...

1 comments:

ASSOYFINGER67 berkata...

Salam...rajin nyer kao....tapi banyak bonar kaler nih...naik HPT aku hehe

Catat Ulasan

LinkWithin

Free Personal signatures - cool!

TEXTAREA_ID