Rabu, 10 Mac 2010

Zura's wed...


Ahad 28 Feb lalu aku g wed adik sedara aku kat Pengerang, Johor...
so citer ni dh lapuk dh tapi aku ttp nak wat n3 gak sbb aku sajer nk kongsi ngan korang semua...
so Sabtu tu dari Pahang aku trs g Johor...kitorg pusing lalu Mersing...
jauh ok...
sakit bdn aku ni dok dlm kete jerk...
 kitorg bertolak dr Pahang kul 2.15 pm n sampai rumah makcik aku tu dlm kul 7.30 pm...
tak pastilah tapi yg pasti aku tau aku tibe Maghrib...
actually aku sebenarnya nk dok chalet tapi last minute husband aku tak jadi ikut so chalet tuk aku kirenye batallah..
membazir jerk kalo aku berdua jerk ngan anak aku tu sewa chalet...
lagipun aku rase seram gak dok berdua ngan anak aku jerk...
so malam tu aku lepak umah makcik aku sambil berjaga malam tengok my mum masak...
seronok ble dh jumpe sedara ni...
mcm2 cerita kuar...lawak gler...
yg nak balik umah tdo pun tak jadi balik sbb dh takut nk balik dgr citer hantu...hahaha...
so kite layanzzz gambar ni...
ni gmbr malam berinai...

temanyer adelah hijau putih....

ni pengantinnya...Zura...

berdua duduk di atas pelamin...

ayah aku, ayah mamat n anak dier Baby..

yang ni plak gmbr waktu siang tu...
happening gak ar...

tema hijau ok tapi aku pakai kaler kelabu...buta warna...hahaha
dari kiri Nurul, Mama, Alma n akula...




sedara yang hadir

sesi berkaraoke plak...
sepupu aku yg mmg rajin berkaraoke...
tak lain tak bukan adalah Farhan n Yana..chaiyok2


ni pengantin di kala siang hari...byk version ok...



so after majlis semua bertolak balik sbb sok nk keje k...tapi aku cuti...hahaha...sewonoknye...

0 comments:

Catat Ulasan

LinkWithin

Free Personal signatures - cool!

TEXTAREA_ID