Jumaat, 19 Mac 2010

shoppp!ng

Semalam aku bershopping menghabiskan duit tuk anak aku...
inilah masanye menghabiskan duit...wahahaha...habis dh duit aku...
tengahari semalam aku bersopping di jualan gudang METROJAYA kat MITC, Ayer Keroh...
aku rembat 8 helai baju tuk Alma...so kat situ dh menampakkan yang duit aku mmg dh kuar...
takpelah janji ko dpt baju baru nak...mama takde baju baru pun takpe...
tapi yg menjadi masalah bagi aku tu bile dh bli baju suar plak tak bli...
bkn aku taknak bli tapi kat jualan gudang tu suar saiz Alma takde...
jadi perancangan aku tuk menghabiskan duit aku tu tak akan berakhir di jualan gudang Metrojaya tu...
jadi otak berputar ligat tuk mengajak husband aku malam tu jugak tuk menghabiskan duit di JJ baru Melaka...
tapi ianya tidak berhasil apabila luahan hati aku ditepis kuat oleh husband aku tu...
tapi mungkin jugak Allah mendengar rintihan hati aku ni yg nk menghabiskan duit tuk anak jadi rancangan tu berjalan jugak ...
nak tau macamana?
bile aku menapak jerk dlm rumah mama aku pun sound direct tepat kat muka aku ngan husband aku...
"dik mama nak bli kasutla nk g umah org kawen Sabtu ni...takde kasut nak pakai..siapa nak bawak mama eh?"
dan tetiba muncullah ayah aku...dan mangsanya adalah ayah aku...
diela yg tolong bwk kitorg g JJ baru Melaka...
tapi yang bagus tu husband aku tak ikut...
jadi senangla aku membeli tanpa diberi peringatan keras yang mengatakan "ingat2 sikit...jgn nak beli sampai duit habis lak"...
aku pun menyambarkan anak aku legging 3 pasang, 1 suar pendek ala hawaii n 3 pasang stoking di Poney...
wah dgn bangganya menghabiskan duit....
bile masuk JJ plak aku sambar lagi 2 pasang suar jeans panjang Baby Kiko tuk anak aku lagi...
dan sesungguhnya aku telah berjaya mengahbiskan duit aku semalam...
Alma pas ni jgn mintak pape tau sbb mama dh habis duit...
so ni serba sedikt barang yg telah aku habiskan duit...

nilah antara baju yang berjaya aku rembat kat jualan gudang METROJAYA

 
ni baju yg paling aku suka...aku tak tau nape tapi mata aku berkenan sgt yang ni...

n ni satu lagi tapi bile aku cubakan pada budak ketit ni taknak bukak plak...
abaikan mata yang juling tu sbb bdk ni mmg kalo kite nk amik gambar wat aksi yg menyakitkan ati..

tgk tu berkepit ngan buku jerk...

ni plak legging, socks n hawaii breeches...

ni give poney sbb bli lebih dr harga max tuk dpt give tu...

2 helai suar ni menggantikan suar Alma yg dh pendek atas buku lali tu...

0 comments:

Catat Ulasan

LinkWithin

Free Personal signatures - cool!

TEXTAREA_ID