Rabu, 3 Mac 2010

s@btu yg cer!@

aktiviti pada hari Sabtu di Pahang (2 pengantin ok)...
so dipendekkan cite la ye(sebenarnye malas nk create ayat pepanjang ni)...
ari Sabtu dlm kul 9.30 pagi tu majlis pernikahan makcik kat masjid Keratong 9, Pahang
so ni pic my aunty tu ok..


ni makcik aku ok...bkn kakak ok..

sign jgn tak sign...

gelang pengikat kasih

anak aku pun sempat gak posing time ni...

mama n alma...

alma n nenek....pose baik punye..senyum ssh nak jmper...

alma wit atok...apa pandang2...

ni family ayah yg dpn tu ayah, nenek n pak itam...yag blakang pokde n busu ramli...by da way busu ramli neneknye SIL..

dan tidak ketinggalan apabila aku bergambar dgn nenek dpn masjid...insaf skejap ok...

cucu kesayangan nenek...byk ar punya syg...

majlis bersanding plak ade abg yg bawak beg paip...dis is my first time tgk sedara sendiri yg jd askar siap ader beg paip iring ok...jakun gle aku waktu tu...anak aku pun tak jakun macam tu...

semboyan telah berbunyi....hahaha...abg askar tiup skit...

ni plak org yg nk diiring tu...husband n wife askar ok...

paklong Aizam n his wife...

ni makngah aku yg cantik dgn baju merahnya...

argh...patutla panas sgt....

pelamin n bilik pengantin very nice...lawala...simple jerk...

sepadan ngan baju ok...

abaikan my aunt n uncle...sibuk jerk nak bergambau gak...hehehe...dlm hati berangan naik pelamin lagi...(mati aku kalo makcik aku bace ini blog..konfem kene gam ni...ampunkan aku wahai penunggu pelamin...hahaha)

mereka2 ini pun sibuk gak nk bergambau dpn pelamin almaklumla zaman dh berlalu...gmbr dpn pelamin pun jadilah...

org itu termasuklah aku...terlebih sudah...

apabila beg paip dh berbunyi so inilah jadinyer...

beraraklah raja sehari ke singgahsana...wah siap bahasa pujangga bagai...

so tamatlah sudah aktiviti aku tuk hari Sabtu...
entry akan dtg tuk hari Ahad la plak k...
bye...tatatititutu
*
*
*



0 comments:

Catat Ulasan

LinkWithin

Free Personal signatures - cool!

TEXTAREA_ID