Selasa, 30 Mac 2010

r@nc@ng@n tuk buffd@y @ku...

aku n husband aku rancang nk ke PD tuk sambut buffday aku pd 1/4 ni...sebenarnye bnda ni org nk kate rancangan tu takla tapi lebih kpd org kate spontan...aku saje menggoda husband aku dgn bertanya "buffday b nnt nk sambut kat ne erk..nk cuti tak?"...so dr situ husband aku pon plan la nk g mandi kat A'Famosa but aku kate cam tak best jerk...

skali terkuar plak perkataan PD...aku pun setuju gak sbb husband aku ni kakitangan MBMB so bukan nk kater ape lakan sbb MBMB ni ader bli apartment kat Bayu Beach Resort tuk dijadikan aset MBMB...kakitangan yg nk menyewa blhla sewa...so bncg punya bncg aku decide tuk kitorg bertiga bercuti kat PD...

walaupun tak jauh tapi bagi aku tu mase yg sesuai tuk kitorg memandangkan buffday aku pun nk sampai tak lamer lagi ni kan...so tarikh tu tak tau ble lagi...samada aku check in esok check out Jumaat @ check in Khamis check out Sabtu...so korang tggu jelah ble aku nk mengupdate tuk n3 PD ni ok...

0 comments:

Catat Ulasan

LinkWithin

Free Personal signatures - cool!

TEXTAREA_ID