Isnin, 29 Mac 2010

lyz@ k@wen dh kO


Lyza oh Lyza....
kawen dh ko erk...
untuk pengetahuan korang2 semua kengkawan baik aku kat ofis ni semua dh kawen termasukla yg punya blog ni yerk...
aku ngan Azrina dh ader sorang cahayamata cume beza anak aku dh setahun 8 bulan n anak Azrina br 3 bln lbh..
Kak Sham n Kak It yg kawen saing pun bakal menimang cahayamata cume bezanya Kak Sham dh nk booommm n Kak It br nk masuk 3 bln...
n yg last but not least adalah Lyza...
dh tawen dh org plg muda dlm group ni ngan pilihan hatinya...Gara2 Island...
hahaha...jgn marah ja...
so aku sebenarnye nk cite pasal Lyza tapi dh melalut jauh dh ni...
Lyza nikah hujung mggu lps ni pada hari Sabtu...
n hari sanding plak semalam...
so semalam aku bertiga ngan anak kesayangan n suami tercinta pergilah ke majlis persandingan mempelai ni..
oklah...makan pun sedap tmpt pun selesa pelamin pun cantik pengatin pun lawa...
aku tibe jerk kat umah pengantin aku letak hadiah n trus jmpe pengantin..
nice...
pastu jmpe pengantin trs aku makan la aper lagi...
lapo ni...maner taknyer sblom pegi tak makan pastu dlm kete ader hati nk mkn McD....
mmg makan pun tapi anak aku yg makan...
drive thru Chicken McNugget 9 ketul n Fries....ala carte ok...
5 ketul nugget anak aku mkn n aku cme mkn 3 keping nugget berkongsi ngan husband aku ok...
baik tak jadi mama camni...
aku rela berkorban tuk anak aku...chewahhhh...mcm bagus...
tapi kentang goreng aku telan gak ah...
lantaklah ko Alma mama lapar nih...
after pengantin bersanding aku pun balik lah...
aper lagi nk tggu takkan nk tolong kemas lakkan...hahaha...
Lyza jgn marah ah...
nnt kene jual...
anak aku ni time kat umah org kawen taknak mintak air time dh masuk ketelah dier nk mntk air...
pastu demand lak tu nk air sedap jerk air masak taknak ok...
nak air sejuk ngan berperisa...
susu no way...
tak mainla...
takde class...
jadi menyinggah la aku di Petronas beli air...
gaya mcm jalan jauh ok...
siap beli air bagai...
dlm petronas aku kene paw lagik ngan anak aku...
aper lagi belon...
pastu dh takde benda lagik dier nk mntk jgn dier mntk adik sudeyyy...
menangis aku kuar air mate drh kang...
ko ingat senang nk wat anak ni...
dh korang jgn melalut lynkna haje pic ni...


ni jerk gambar yg sempat di snap tuk tatapan korang..

yg lain semua gmbr tuan punya blog ngan keluarga tuan punya blog...

tuan punya blog...

kekasih hati tuan punya blog...



cahayahati tuan punya blog...



2 comments:

S.A.L.J.U berkata...

oiiccc.....

mama ena ngan papa asri jer ikut tema pengantin kee..... alma plak keluar tema ni...blue colour...

huhuhuuuu.....abis dah bujang sepakat geng kitee...

not single not available

gUl@-gUl@ h@t!kU berkata...

yup no single women in our team...hahaha...skang semua jadi mommy2 jerk...

Catat Ulasan

LinkWithin

Free Personal signatures - cool!

TEXTAREA_ID